Mieke van den Akker wint Maestro 073

Mieke van den Akker wint Maestro 073

In een vol Theater aan de Parade heeft Mieke van den Akker op 24 maart de eerste editie van Maestro 073 gewonnen. Om deze prijs te winnen moest zij het opnemen tegen Addy van den Krommenacker, Karin Rademaker, Patrick Kuis, Madeleine van Toorenburg en Sander van de Gevel. Zij dirigeerde Walzing with Strauss in een schitterende baljurk en na de pauze leidde zij de Orthense Harmonie en Gospelpopkoor Spirit door Bridge Over Troubled Water.

Nog 1 nachtje slapen!

The evening before..... De gouden baton wacht op zijn winnaar of winnares. Wie zal het zijn? Patrick Kuis, Madeleine van Toorenburg, Karin Rademaker, Sander Van de Gevel, Mieke vd Akker of toch Addy van den Krommenacker? Sweet dreams en mocht je nog geen kaarten hebben, kom morgenmiddag gewoon naar het Theater aan de Parade en koop aan de kassa een paar kaarten voor het balkon. Het wordt geweldig!

Maestro's krijgen les

Maestro's krijgen les

Vandaag kregen onze maestro's voor het eerst les van Anneke Konings-Kros in het dirigeren van een harmonieorkest. In de Schijvenloods bij het Nico Schuurmanshuis kwamen Mieke van den Akker, Karin Rademaker, Madeleine van Toorenburg, Sander van de Gevel en Patrick Kuis bij elkaar voor hun eerste kennismaking met het vak van dirigent.

Vijfde maestro: Mieke van den Akker

Mieke van den Akker-Lathouwers is geboren in de Kerkstraat als kind van twee echte Bossche families en woont al haar hele leven in ’s-Hertogenbosch. Ze heeft dus zuiver Bossche roots. Na haar studie was Mieke docent lichamelijke opvoeding, maar vanaf 2001 is zij makelaar bij Rücker Raaijmakers Makelaardij in ’s-Hertogenbosch. Heel Den Bosch kent haar echter als de voorzitter van Hockeyclub ’s-Hertogenbosch.